Pasiunile prind viata la Ploiesti Shopping City Adrenalina si cai putere, la „Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice”

Iubirea pentru dans se sarbatoreste la „Ziua Internationala a Dansului”

In perioada 28-29 aprilie, Ploiesti Shopping City devine gazda bunei dispozitii si le ofera tuturor vizitatorilor ocazia sa se bucure de doua evenimente cu totul speciale: „Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice” si celebrarea „Zilei Internationale a Dansului” printr-o serie de momente artistice.

Sfarsitul de saptamana aduce o noua editie a „Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice”. Organizata de Clubul Vehiculelor de Epoca, Retromobil Club Romania si Autoritatea Nationala a Federatiei Internationale a Vehiculelor Vechi (F.I.V.A.), competitia le ofera sansa pasionatilor de masini de colectie sa se intreaca in cai putere. Cele 25 de masini inscrise in cursa vor lua startul din parcarea centrului comercial vineri, 28 aprilie, incepand cu ora 11:00 si le ofera vizitatorilor, inainte de intrecere, prilejul sa admire modele auto istorice: Mercedes SL450 anul 1978, Fiat 1200 Spider anul 1961, Alfa Romeo GTV 2000 anul 1984, BMW 316 anul 1975, Ford Thunderbird anul 1964, Rolls Royce Silver Shadow anul 1976, Plymouth anul 1938 dar si multe alte modele.

 

Sosirea se va face sambata, 29 aprilie, in parcarea centrului comercial, in intervalul orar 16:00-20:00. Sunt invitati amatorii de adrenalina, cu mic cu mare, pentru a se bucura de festivitatea de premiere ce va fi sustinuta  in  zona scarilor rulante din cadrul Ploiesti Shopping City. Toti participantii vor fi premiati cu diplome si cupe.

Sambata, dansam cu totii in cinstea „Zilei internationale a Dansului”

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) a declarat, in 1982, data de 29 aprilie drept „Ziua Internationala a Dansului”, iar Ploiesti Shopping City, impreuna cu partenerii locali, ii invita pe toti cei care ii vor trece pragul sa se bucure impreuna de aceasta ocazie. Sarbatoarea va fi celebrata printr-o serie de demonstratii de dans, inspirate din stiluri variate, de la dansuri populare - Casa de Cultura si dans modern – Happy Dance pana la dansuri grecesti - Uniunea Elena si dansuri latino – Clubul Alla Dance. Momentele artistice vor fi sustinute in intervalul orar 12:00-15:00.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.