Noul  sediu al Teatrului de Copii „Ciufulici” Ploiesti a fost inaugurat . Primarul Municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, a avut deosebita onoare de a primi marţi, 25 aprilie 2017, vizita delegaţiei americane a Fundaţiei Timken, cu prilejul acestei întrevederi fiind oficiată în prezenţa oaspeţilor o ceremonie de inaugurare a noului sediu al Teatrului de Copii „Ciufulici”.

Pe această cale, municipalitatea doreşte să mulţumească Fundaţiei Timken pentru sprijinul financiar acordat Municipiului Ploieşti în realizarea acestui proiect, exprimându-şi speranţa că cei mici, dar şi cei mari, se vor bucura în egală măsură de atmosfera unică oferită de noua sala de teatru, precum şi de spectacolele ce vor fi puse aici în scenă.

Situat în B-dul Independenţei, nr.14, amenajat în spaţiul fostului Teatru de Estradă, de lângă actuala clădire a Serviciului Public de Finanţe Locale Ploieşti, noul spaţiu poate găzdui până la 150 de spectatori, în aceeaşi clădire fiind amenajate şi cabine pentru actori, spatii pentru recuzită, iar la etaj si doua camere de locuit, care vor fi utilizate pentru cazarea colaboratorilor teatrului.

foto:gazetaph.ro/