Vântul a făcut prăpăd în judeţul Prahova şi municipiul Ploieşti. Pompierii au intervenit prompt
 
Potrivit ISU Prahova, pompierii au avut mult de lucru, luni.
Aceştia au îndepărtat zeci de copaci căzuţi pe carosabil şi elemnte de construcţie în mun. Ploieşti şi judeţul Prahova
Încă de la primele ore ale dimineţii au intervenit, astfel:
Degajare copaci.
 În oraşul Mizil, pe DN1 B/în comună Poiana Câmpina / în mun. Ploieşti pe străzile: Zugravului, Pompelor, Aleea Dediţei, B-dul Petrolului, Cosminele, Valea Alba şi peste gardul Colegiului” Mihai Viteazu”.
De asemenea, pompierii au intervenit şi la degajarea unor elemente de construcţie şi stâlpi de electricitate, căzute pe carosabil, după cum urmează:
În Ploieşti pe str. Văleni, unele bucăţile de tencuială au căzut peste un autoturism/pe Bd-dul Republicii, acolo unde bucăţile de tencuială au rănit o femeie, în vârstă de 80 ani, care a prezentat un traumatism cranio cerebral minor şi a fost transportată la spital, mai multe apartamente fiind avariate/pe străzile: străzile Veronica Micle, Colegiul Ion Luca Caragiale, Gheorghe Lazăr.
În judeţ, pompierii au acţionat la degajarean elementelor de construcţii pe străzile Băneşti, Segent Mateescu şi Orizontului din municipiul Câmpina / la Ariceştii Rahtivani.
Totodată, pompierii au degajat şi 2 stâlpi de electricitate căzuţi pe carosabil în Comună Podenii Noi, satul Podul lui Galben.
 
Sursă foto şi video: ISU Prahova