Show fotbalistic şi de dans pentru micutul Calin Adrian
Show fotbalistic şi de dans,pentru micutul Calin Adrian 
 
 
Sâmbătă, 22 februarie 2020, a avut loc la Sala” Leonard Doroftei” din Ploieşti un turneu caritabil de minifotbal pentru un copil în vârstă de 4 ani diagnosticat cu cu hipoacuzie neurosenzoriala profundă încă de la vârsta de... 3 luni.
Evenimentul a fost organizat de www.infoploiesticity.ro, www.stirileproprahova.ro şi DJ Marian Anghel.
 În deschiderea evenimentului au avut loc demonstraţii de dans realizate de trupă de teatru şi dans DyaFun (profesor-coordonator) Diana Uţa şi Şcoala de dans Just Dance by Raluca Estan.
După momentele de dans a început turneul de minifotbal, între echipele stirileproprahova/Bistro Deluxe şi infoploiesticity, cei de la IPC fiind învinşi categoric cu scorul de 3-10, însă IPC a avut o echipă de rezervă, Gabriel Dima ieşind accidentat din teren, iar Leonard Dedu fiind plecat în Anglia.
Însă acest lucru nu motivează rezultatul, adversarii având o echipă” grea”, care a ajuns şi în finala mică.
Grupa a 2 a a debutat cu meciurile dintre IJJ Prahova şi Decathlon, ultimii au învins cu scorul de 4-2, în al 2 lea meci Drumul Vinului a fost învins clar de tinerii de la Asociaţia Valex cu 3-2.
Rezultatele au fost: (deşi sunt mai puţin interesante)
GRUPA A:
IPC-STIRILE PRO PRAHOVA/BISTRO DELUXE 3-10
ŞTIRILE PRO PRAHOVA – OILFRIENDS PLOIEŞTI 2-2
OILFRIENDS PLOIEŞTI – IPC 11-0
GRUPA B:
DECATHLON-IJJ PRAHOVA 4-2
AŞ.VALEX-DRUMUL VINULUI 5-2
AŞ.VALEX - IJJ PRAHOVA 3-1
DECATHLON-DRUMUL VINULUI 4-0
IJJ PAHOVA-DRUMUL VINULUI 5-1
AŞ.VALEX-DECATHLON 1-2
Finale cu suspans mare.
În finala mică, IJJ Prahova (Jandarmeria) a învins StiriePoPrahova/Bistro Deluxe cu corul de 4-2, iar în finală mare, OILFRIENDS Ploieşti pe DECATHLON Ploieşti, cu scorul de 3-2 după un meci plin de suspans,” picăturile” reuşind să înscrie golul victoriei cu 3 minute înainte de finalul meciului.
De remarcat este şi faptul că cei de la OILFRIENDS Ploieşti este o ecxhipa nou formată, bazându-se la acest turneu de ajutorul celor de la Chedra Tax.
 
Între meciuri au mai dansat trupele Sophy Dance (professor-coordonator) Georgiana Dumitru şi Happy Dance (profesor coordonator) ZIZIK-Alexandra Negulescu.
De asemenea, cei prezenţi au avut parte de ateliere de facepating, modelaj baloane, mascota Minnie, mărtişoare şi o expoziţie de pictură pe şevalet realizată de deţinuţii de la Penitenciarul Ploieşti.
 Parteneri/sponsori: DECATHLON România (magazin Ploieşti), Apa Cumpăna, Erebbi Internaţional, MediUrg Ploieşti, Cabinetul individual de psihologie Cătălina Dan, Cabinet de Cosmetică Eden Ploieşti, Primăria Ploieşti, Atelierul de creaţie DaDa School, Bistro DeLuxe Ploieşti, Funtastic Fiesta Ploieşti, Penitenciarul Ploieşti.
Parteneri media: www.prahova-news.ro,Ploiesti Tv, observatorulph.ro, steffanelu. Blog, prahovaeconomica, incomod-media.ro (Târgovişte)
Turneul a fost arbitrat (foarte bine) de Dinu Andrei şi Cirstea Alexandru.
Au prezentat doua tinere artiste sustinute de Info Ploiesti City,Mihaela Petre si Fabiana Vuta .
 
Declaraţii:
” Un nou eveniment marca IPC.A fost un eveniment plin de emoţii, zâmbete şi lacrimi de bucurie. Un turneu de minifotbal plin de suspans, meciuri frumoase şi ambiţie. Un turneu care a adus alături trupe de dans, atelier pentru copii şi mascotă de la Funtastic Fiesta. Deşi a fost un maraton de aproximativ 6 ore, ne-am bucurat pentru că i-am adus micuţului Adrian Călin, puţină speranţă. Suma totală a donaţiilor sper să-i fie de folos şi să îl vedem alături de noi, chiar şi pe terenul de fotbal. Le mulţumesc tuturor celor care au răspuns afirmativ invitaţiei noastre.
Ne revedem cât de curând, luna viitoare, la un alt eveniment caritabil.
Voi, noi dăm un Refresh Ploiestiului.” manager www.infoploiesticity.ro
 
” Ne bucurăm că am reuşit să dăm o mână de ajutor şi un strop de speranţă micuţului Adi. Sperăm ca suma totală, în valoare de 29.000 de euro, să fie atinsă, astfel încât viaţa acestuia să se schimbe în bine şi, de ce nu, să joace fotbal împreună cu noi, cei de la Oilfriends.
Totodată, fac un apel prin intermediul acestor rânduri către oamenii cu stabilitate financiară, atât din judeţul Prahova, cât şi din ţară, să arunce o scurtă privire către acest caz special, urmând sloganul nostru “Vici Et Permanet – Cele câştigate rămân”, iar pentru Adi, cea câştigată şi de care va trebui să se bucure, nu poate fi decât viaţa.
Cât despre turneu; a fost unul acerb, cu echipe care s-au dăruit, un spectacol fotbalistic demn de urmărit de către cei din tribună Sălii de sport “Leonard Doroftei”. Munca şi dorinţă mare a făcut ca noi să ne clasăm pe locul 1, însă consider că fiecare dintre cele 7 echipe putea fi pe această poziţie. Le felicit pe această cale şi le mulţumesc pentru aportul adus micuţului Adi.
Mulţumim, de asemenea, şi ziarelor on-line Info Ploieşti City şi Ştirile Pro Prahova pentru invitaţie!”
George Ghiţă – căpitan MFC Oilfriends Ploieşti
” Ne-a făcut plăcere să participăm şi să-l ajutăm, pe micuţul Călin Adrian. Am contribuit cu o sumă de bani şi un laptop."DRUMUL VINULUI” este o marcă înregistrată la Osim din 2003”, Ciprian Miu titular marca "Drumul Vinului ".
 
”Echipa de minifotbal a asociatiei Valex a debutat sambata , 22 feb 2020 , in cadrul unui turneu caritabil de minifotbal organizat pentru micutul Adrian Calin . Echipa asociatiei a avut de asemenea parte de cea mai frumoasa galerie din parte voluntarilor prezenti . Multumim din inima IPC pentru invitatie , am fost onorati si bucurosi sa fim alaturi de micutul Adrian . Va multumim din inima tuturor si va asteptam alaturi de noi ”,Alexandru Vlad ( Presedinte Asociata Valex).
 
 
 
ARTICOL SEMNAT DE MARIA MIHAELA PETRE