A inceput cea de-a XV-a ediţie a Târgului Mierii, Câmpina
Zeci de apicultori din întreaga ţară, producători individuali sau firme de profil,  participa la cea de-a XV-a ediţie a Târgului Mierii de la Câmpina. Evenimentul va avea loc în perioada 14-16 februarie 2020, la Casa Tineretului, organizatori fiind Asociaţia Apicolă „Valea Prahovei”, Primăria şi Consiliul Local Câmpina.
 
Târgul Mierii este o manifestare tradiţională, organizată la Câmpina, iată, pentru al 15-lea an consecutiv. Cei interesaţi vor putea găsi aici zeci de sortimente de miere şi, bineînţeles, multe alte produse apicole: faguri, propolis, siropuri, dar şi creme pentru ten, pentru mâini, pe bază de miere etc. De asemenea, la Târgul Mierii vor fi expuse şi utilaje şi echipamente apicole, pentru cei care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu. Standurile apicultorilor vor amplasate, ca de obicei, pe platoul din faţa Casei Tineretului, în holul mare de la parter, în holul de la etaj, dar şi în parcarea din spatele instituţiei. Şi la ediţia din acest an vor participa şi apicultori din Republica Moldova, de la Cimişlia şi Cahul, localităţi înfrăţite cu municipiul Câmpina. În cadrul Târgului Mierii 2020 vor fi organizate şi tradiţionalele concursuri „Cel mai bun degustător” şi „Cea mai bună miere”, iar mascota târgului, Albinuţa Nina, va fi prezentă permanent printre vizitatori, pentru a le dărui copiilor doze cu miere. În săptămâna premergătoare evenimentului, Albinuţa Nina va merge şi prin şcolile din Câmpina, unde le va oferi miere copiilor din clasele I-IV şi le va vorbi acestora despre beneficiile mierii asupra sănătăţii omului.
Anul acesta, de la bugetul local se vor aloca 32.000 lei pentru organizarea Târgului Mierii, sumă care include şi cheltuielile legate de cazarea şi masa oaspeţilor din străinătate, mai exact din localităţile înfrăţite cu Câmpina (Cimişlia, Cahul, Kumanovo – Macedonia) şi, posibil, din Katerini din Grecia, localitate cu care Câmpina urmează să se înfrăţească.
Târgul Mierii de la Câmpina este cea mai importantă manifestare de acest gen din ţară, la care numărul vizitatorilor depăşeşte 10.000 persoane la fiecare ediţie.