Concert AG Weinberger la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti .
Teatrul Toma Caragiu va invita marti, 25 aprilie, de la ora 19.00, in sala Teatrului, la concertul extraordinar GRINGOTRONIC, un spectacol multimedia cu AG Weinberger.

Chitarist de exceptie, vocalist, producator si realizator de emisiuni radio si TV, producator de albume, supranumit de catre critica de specialiate Mr. Blues al Romaniei, AG Weinberger va propune un concept inedit, un spectacol multimedia in cadrul caruia publicul spectator va fi martor la cele mai uimitoare povesti ale secolului trecut spuse azi, in secolul XXI. Un spectacol care vorbeste despre una dintre cele mai frumoase calatorii muzicale transpuse in imagine, de la blues-ul traditional si pana la electro, de la nasterea patefonului pana la noile tehnologii sonore, o ingemanare de stiluri, armonii si influente, pornind de la piesele clasice pana la elementele de muzica electronica, insotite de loopuri de chitara, voce, muzicuta si lapsteel guitar.

Va asteptam sa ne bucuram impreuna de un concert ce combina muzica electronica, jazz, blues, soul, rock intr-un minunat recital de virtuozitate, o aventura stilistica inedita si novatoare care se naste sub ochii publicului.

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Biletele se gasesc la Agentia Teatrala, tel. 0244.522.774.