Un hoţ a fost impuscat de politistii prahoveni dupa ce a fost prins în flagrant

Vineri seară, poliţiştii din Boldesti-Scăeni au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie într-o clădire situată pe raza localităţii Zamfira. 

În baza sesizării, aceştia s-au deplasat la faţa locului, unde au depistat în flagrant, un bărbat, care încerca să sustragă bunuri din incinta unei societăţi private. 

La vederea echipajului de poliţie, persoana în cauză a încercat să fugă, pentru imobilizarea acesteia fiind folosit armamentul din dotare, în conformitate cu procedurile legale. 

În urma uzului de armă,  bărbatul a suferit o plagă împuşcată la nivelul braţului, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale. 

Este vorba despre un prahovean în vârstă de 48 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea,tot pentru furt calificat, de la care acesta se sustrăgea. 

Barbatul fiind cautat general. 

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. 

Sursa:IJP Prahova 

Foto cu caracter ilustrativ