Paradă maşinilor retro soseşte la Ploieşti Shopping City Iubitorii de autovehicule istorice sunt aşteptaţi sâmbătă, 22 aprilie, la Ploieşti Shopping City, unde vor putea admira unele dintre cele mai frumoase modele în cadrul „Retro Paradei Primăverii”.

Cel mai important centru comercial din regiune găzduieşte o nouă ediţie a tradiţionalei parade a maşinilor de colecţie, organizată de Retro Mobil România. „Retro Parada Primăverii” se va desfăşura în parcarea centrului comercial (în zona cafenelelor), în intervalul orar 10:00-15:00 şi le va oferi vizitatorilor ocazia să vadă exponate vechi de peste 50 de ani. „Retro Parada Primăverii” are loc simultan în alte 25 de oraşe.

„Old versus New”, premieră la „Retro Parada Primăverii”

Ploieşti Shopping City invită toţi pasionaţii de maşini în cornerul special amenajat unde vor putea să vadă pentru prima oară o paralelă între o serie de branduri auto, prezentând modelele de colecţie şi pe cele contemporane. Vor fi expuse modele precum Ford Mustang, Fiat şi Dacia.

Un alt element de noutate adus ediţiei din acest an este dată de expoziţia dedicată evoluţiei pe care tehnologia auto a înregistrat-o în ultimii ani. În acest sens, Toyota a pregătit un corner dedicat maşinilor hibrid, iar Proleasing va oferi şansa vizitatorilor să vadă noul BMW electric.

Partenerii evenimentului sunt: Toyota Ploieşti, Proleasing Motors, Autogenova.