Bataie cu topoare  intr-o padure din comuna Plopu

 

 
În ziua de 29 decembrie a.c., în jurul orelor 16:20, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel 112, despre faptul că într-o pădure din zona comunei Plopu, a avut loc un conflict între un grup de persoane care se deplasau cu ATV-urile şi alte persoane care s-ar fi aflat în zonă, cu scopul de a tăia lemne. 
 
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, ocazie cu care s-a constatat că la locul indicat nu se afla nicio persoană, iar apelantul nu a mai răspuns la telefon. 
 
În cursul acestei dimineţi, o echipă operativă a continuat cercetările cu privire la aspectele semnalate, ocazie cu care s-au stabilit următoarele: 
 
Duminică, 29 decembrie a.c., mai multe persoane care se deplasau cu ATV-urile în pădurea din comuna Plopu, au fost surprinse în punctul denumit ,,La Brazi”, în jurul orei 15:00, de doi bărbaţi care circulau cu un tractor, însoţiţi de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Vărbila. Aceştia din urmă le-au atras atenţia cu privire la faptul că în zona forestieră nu este permis accesul acestor vehicule. 
 
Ulterior, între aceştia a avut loc un conflict, în urma căruia, un bărbat în vârstă de 50 de ani, conducătorul unuia dintre ATV-uri, ar fi fost agresat fizic şi ameninţat de către un alt bărbat, care conducea o autoutilitară încărcată cu material lemnos. 
 
Persoanele implicate în eveniment au fost identificate iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi ameninţare. 
 
Totodată, au fost efectuate verificări cu privire la transportul de material lemnos, nefiind constatate nereguli. 

Sursa:IJP Prahova 

Foto captura video Alexandru Doman/facebook