Spiriduşii din grupul” Zâmbet de copil” au adus emoţii şi bucurie copiilor din comuna Lapoş.Foto si video

Sâmbătă 14 decembrie 2019, Moş Crăciun a venit mai devrteme pentru copiii din comună Lapoş, comună care a avut de suferit în urma inundatiilor din vara acestui an.

Cei 12 voluntari au realizat şi un spectacol cayritabil cu: Magicianul Cuty şi artiştii: Luana Petrică, Crina şi Alin David, Fabiana Vuta, Marian Dumitru, Leonard Dedu, Ion Petre, etc.
La zâmbetele micuţilor din Lapoş au contribuit şi elevii Colegiului Spiru Haret din Ploieşti. Coordonaţi de profesoara Mihaela Vişinoiu, cea care a dorit să le insufle adolescenţilor valori precum empatie, simţ civic şi omenie, aceştia nu au stat pe gânduri şi s-au transformat rapid în spiriduşii lui Moş Crăciun.
 
Cei din grupul” Zâmbet de copil” alături de elevii de la Colegiului Spiru Haret Ploieşti şi sponsori
Au aud spiritul Crăciunului în sufletele a 120 de copii din comună Lapoş.
 
” 31 mai 2019!!! O zi pe care cele 1200 de suflete din comuna Lapoş, judeţul Prahova, nu o vor uita niciodată. Este ziua când viiturile formate în urma scurgerilor de pe versanţi au distrus gospodăriile a 100 de oameni. În numai câteva minute, Lapoş era sub ape. A plouat cu lacrimi mari. Din cer şi din ochii mamelor care-şi ţineau copilaşii în braţe. Case distruse, poduri luate de apa Cricovului Sărat, bărbaţi care încercau cu disperare să mai salveze câte ceva din agoniseala de o viaţă! O imagine de coşmar!
De acest tablou dramatic am fost întâmpinaţi noi, cei care ne spunem Zâmbet de copil. Asta am găsit când ne-am deplasat la Lapoş. Şi de atunci facem tot ce putem pentru a-i ajuta pe aceşti oameni. Materiale de construcţie, mobilă, aparatură elecrocasnică, haine, alimente, toate acestea au ajuns la Lapoş numai cu sprijinul dumneavoastră, oameni cu suflet, ce aţi ales de fiecare dată să sprijiniţi grupul Zâmbet de copil. Misiunea noastră nu s-a încheiat însă. Avem încă multe de făcut în Lapoş!
Şi pentru că este luna decembrie şi tot omul se pregăteşte să întâmpine Naşterea Domnului cu bucurie şi speranţă, pe 14 decembrie Zâmbet de copil a pornit din nou spre Lapoş! De data aceasta avându-l alături pe Moş Crăciun încărcat cu daruri pentru cei 120 de copilaşi ce au fost prezenţi la spectacolul nostru.
Zâmbet de copil mulţumeşte încă o dată celor care au sprijinit acţiunea prin donaţii şi sponsorizări. Fără ajutorul dumneavoastră evenimentul nu s-ar fi bucurat de un asemenea succes! 14 decembrie a fost o zi cu zâmbet atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Pentru că nu?, măcar de sărbători omul simte nevoia să fie alături de oameni!
Să zâmbim, deci! Să dăruim!
Pe 21 decembrie, Zâmbet de copil merge din nou la Lapoş. Dacă iţi rămâne o sticlă cu ulei, o pungă cu zahăr, mălai, făină, un fruct, o ciocolată, o bomboană, orice, nu ezita să ne contactezi! Ajută-ne în continuare să dăruim bucurie. Iar noi te vom răsplăti cu un zâmbet, un Zâmbet de copil! Doamne ajută!”, este mesajul scris pe pagina de facebook a grupului” Zâmbet de copil”.
 
P.S.De menţionat ca sonorizarea a fost asigurată de DJ Marian Anghel (LIFE TIME EVENTS), iar site-ul Info Ploieşti City a fost partener media.

Foto si video:”Zambet de copil”