Cupa Suporterilor “Peluza Latină” – Ediţia a 3-a

! 
Din dorinţa de ajutorare a celor nevoiaşi a luat naştere competiţia organizată de Peluza Latină.  
De la o ediţie la alta turneul se bucură de un real succes. Astfel, ne vedem în faţa celei de-a 3-a ediţii în care ne păstrăm aceeaşi mentalitate şi obiective ca în anii precedenţi. 
 
Pe data de 20 Decembrie 2019, cu începere de la ora 17:00, sunteţi invitaţi la Sala ”Leonard Doroftei” de pe strada Milcov, nr. 1, pentru ce se anunţă a fi cea de-a 3-a ediţie a Cupei Suporterilor ”Peluza Latină”. 
 
Vor avea loc meciuri de fotbal între membrii Peluzei Latine şi Tribuna a 2-a, concert de colinde tradiţionale româneşti, moment artistic susţinut de trupa Sophy Dance şi alte surprize. 
La fel ca în ediţiile precedente, tombola cu premii, concursul de tras la poartă şi magazinul colecţionarului vor fi nelipsite. În cel din urmă veţi găsi articole de colecţie FC Petrolul şi alte echipe din lume, piesa de rezistenţă fiind reprezentată de tricoul original Juventus semnat de Arturo Vidal, dar şi alte obiecte, fulare şi articole Peluza Latină, precum căni aniversare, globuri de brad şi lumânări, toate cu PELUZA LATINĂ! 
Organizatorii evenimentului vă pun la dispoziţie urne şi un loc special amenajat pentru depozitarea hainelor, jucăriilor şi alimentelor. 
Scopul turneului caritabil este strângerea fondurilor şi alimentelor, hainelor şi celor necesare pentru 455 de copii din 10 centre de plasament şi 8 familii nevoiaşe! 
Sărbătorile de iarnă înseamnă, mai mult decât orice, bucuria de a oferi!  
 
INTRAREA ESTE LIBERĂ! 

 

Sursa:https://www.facebook.com/peluzalatina/

 

Partener media al evenimentului este Info Ploiesti City