Duminică se va aprinde iluminatul festiv de sărbători din Ploieşti

                                              COMUNICAT PRIMARIA MUNICIPIULUI PLOIESTI

Primăria Municipiului Ploieşti le-a pregătit ploieştenilor o surpriză deosebită cu prilejul celebrării Zilei Naţionale a României!

 

Primarul municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre, invită copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, să i se alăture, în număr cât mai mare, la aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Ploieşti, eveniment care va avea loc duminică, 1 decembrie 2019, la ora 18.15, la bradul de Crăciun al municipalităţii, amplasat în faţa Palatului Administrativ.

Menţionăm că, Primăria Municipiului Ploieşti va organiza, în contextul Sărbătorilor de iarnă, alte două evenimente importante şi cu tradiţie la nivelul comunităţii locale, care sunt destinate celebrării Crăciunului şi Anului Nou, relaxării şi agrementului ploieştenilor, respectiv Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun.

Ambele evenimente se vor desfăşura începând cu 5 decembrie 2019, în incinta Parcului Municipal Vest.

Astfel, la deschiderea Târgului de Crăciun, municipalitatea ploieşteană va organiza şi un spectacol inedit pentru copii, în Ajunul lui Moş Nicolae.

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă se va organiza şi o nouă ediţie a Atelierelor lui Moş Crăciun, acţiune dedicată elevilor ploieşteni din clasele primare, în cadrul căreia copiii sunt îndrumaţi de artişti plastici în confecţionarea de felicitări şi decoraţiuni de Crăciun.