Ploiestiul este gazda finalei Concursului Naţional MISS ROMÂNIA 2019
Cine va fi câstigătoarea titlului MISS ROMÂNIA 2019 vom afla joi seara, la Ploieşti, cu foarte puţin timp înainte de sărbătorirea Zilei naţionale a României.
După preselecţii judeţene, după probe eliminatorii şi de departajare, s-a stabilit echipa care va intra în finala Concursului Naţional Miss România.
La Miss România se apreciază şi punctează elementele importante de personalitate ale concurentelor, spre deosebire de manechine, care trebuie să se depersonalizeze pentru a pune in valoare creaţiile altora.
Organizată în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti şi cu Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti, finala Concursului Naţional MISS ROMÂNIA 2019 va aduce pe scenă concurente ce vor avea de trecut prin probele:
tinuta de zi,
autoprezentare
proba de exprimare artistica sau sportiva (la alegere),
proba rochiei de seara,
proba portului costumului popular
Toate concurentele prezente în finală respectă condiţiile de participare impuse de către Organizaţia Miss România. Acestea sunt:
• Persoane de sex feminin din naştere.
• Cetăţenie româna.
• Vârsta: între 16 si 25 de ani impliniti; minorele inscrise în concurs au nevoie, pentru a fi validate ca şi concurente, de acodul scris al părintelui sau tutorelui, acord privitor expres la participarea în concursul MISS ROMÂNIA
• Domiciliu stabil în România.
• Înalţimea minima a concurentelor – 1,65 cm.
Marca MISS ROMĂNIA este operată în exclusivitate de către Fundaţia Organizaţia MISS ROMÂNIA.
SC 281/07/06/1999 CUI 14178416, www.missromania.ro, e-mail ofiice@missromania.ro
 
• Candidatele trebuie să declare pe propria răspundere faptul că:
o au o foarte buna stare de sănătate;
o nu sunt măritate sau nu au fost măritate;
 
o nu sunt însărcinate;
o nu au nici un copil (natural sau infiat);
o nu a fost subiectul vreunui material (de orice forma) indecent, pornografic sau de natură a afecta normele morale înalte promovate de Concursul MISS ROMÂNIA;
o nu sunt acceptate în concurs candidate ale caror imagine sau voce sunt obiectul unui contract de reprezentare sau publicitate valid.
Organizatorii îşi propun ca evenimentul să fie, aşa cum este şi normal, o sărbatoare a vârstei tinere aşa încât şi invitaţii care vor da culoare artistică spectacolului vor fi tot tineri.
 
 
Parteneri:
▪Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti
▪Biblioteca Judeţeană Nicolae Iorga
▪Cabinet de Psihologie Gabriela Olteanu - Donose
▪Scoala de Flori SIATI
▪MELKIOR
▪SOLARIS
▪CLAR BEAUTY & MEDIA ACADEMY
▪CRISTI CIMPEANU PHOTOGRAPHY
Sursa:Comunicat de presa