Un prahovean a fost împuşcat în faţa secţiei de votare
 
 
                                                                                 COMUNICAT IPJ PRAHOVA
Sambata , 23.11.2019, în jurul orei 20:30,un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniţei din localitatea Drăgăneasa, judeţul Prahova, unde este amplasată secţia de votare nr. 523 Draganeasa şi unde sunt sigilate materiale electorale.
Aceştia au manifestat acte de violenţă, aruncând cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul şef principal de poliţie aflat în serviciul de pază, unul dintre aceştia atacând fizic poliţistul.
În urma altercaţiei s-a folosit armamentul din dotare, conform procedurilor legale, agresorul fiind rănit în picior, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.
Acţiunile violente au fost oprite, în sprijinul poliţistului care şi-a făcut datoria a intervenit şi o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova pentru a proteja Secţia de votare pe timpul nopţii.
Precizăm că agresorii au fost identificaţi, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.
 
Foto cu caracter ilustrativ