Robotii colaborativi vin în Ploieşti

                                                                                      Comunicat de presă

Universal Robots a introdus noua platformă de ateliere „Seminar in the Box”, care este oferită tuturor gratuit

 

Universal Robots, pionier şi lider mondial în domeniul roboţilor colaborativi (coboţi) vă invită, împreună cu partenerii săi la atelierul „Seminar in the box”, care va avea loc marţi, 29 octombrie, la Sky Blue Hotel & Spa din Ploieşti. Aceste cursuri practice gratuite sunt axate pe programarea şi lucrul cu coboţi de la Universal Robots, şi nu sunt adresate doar managerilor de producţie, ci şi celor care doresc să afle mai multe despre avantajele automatizării în companiile lor. Atelierul face parte dintr-o serie de ateliere care au început deja şi vor continua pe tot parcursul anului. În săptămânile care urmează, vor avea loc ateliere şi în Sibiu, Baia Mare şi Piteşti.

Fiecare „Seminar in the Box“ durează aproximativ 6 ore şi începe cu o introducere în domeniul roboticii colaborative. Cea mai lungă sesiune a atelierului interactiv durează trei ore şi constă în programarea şi aplicarea/utilizarea în practică a robotului colaborativ. Experţi de la Universal Robots sunt prezenţi în cadrul atelierului pentru întreaga zi şi sunt pregătiţi să răspundă la toate întrebările legate de soluţiile de automatizare. Există, de asemenea, un spaţiu dedicat pentru discuţii informale şi socializare.

Seminar in the Box” este conceput pentru aproximativ 20 de persoane. Acest număr limitat de înregistrări asigură un nivel maxim de confort şi interactivitate cu cobotul pentru fiecare participant.

Seria de ateliere „Seminar in the Box” a fost lansată cu succes pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi face parte dintr-un număr de alte proiecte Universal Robots care au ca scop creşterea gradului de conştientizare cu privire la automatizarea industrială, în special în rândul întreprinderilor mici şi mijlocii. De asemenea, compania deţine şi propria academie Universal Robots, o platformă de instruire şi programare online, destinată lansării în practică a coboţilor, care este folosită de peste 60.000 de utilizatori din peste 130 de ţări din întreaga lume.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre ce procese pot fi automatizate cu coboţi, care este diferenţa dintre roboţii industriali şi roboţii colaborativi, cum să programaţi coboţii sau cât de rapidă poate fi integrarea acestora la locul de muncă, înscrieţi-vă pentru seminar în cel mai apropiat oraş. Toate detaliile, inclusiv formularul pentru înregistrare sunt disponibile la adresa:

www.universalrobotsevents.com.

Program seminarii:

ORAŞ

DATA

PARTENER

Ploieşti

29.10.2019

RobotsNet Consulting

Sibiu

12.11.2019

RobotsNet Consulting

Baia Mare

20.11.2019

ES Elektro

Piteşti

28.11.2019

RobotsNet Consulting