A fost prins tanarul care si-a ucis iubita

Poliţia Română a cerut ajutorul cetăţenilor pentru găsirea bărbatului bănuit că şi-ar fi ucis iubita în localitatea Şotriile, judeţul Prahova. El a fost prins duminică după-amiază, după 20 de ore de căutări. 

Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de poliţişti în apropiere de locuinţa lui, la aproape 24 de ore după ce au început să-l caute. Acesta a fost găsit în zona locuinţei, ascuns în tufişuri. 

Faţă de Laurenţiu Marin, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, precizează IPJ Prahova. 

Potrivit sursei citate, acesta ar avea 1,70-1,75 m înălţime, păr negru, constituţie atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidaşi de culoare albă. 

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Potrivit IPJ Prahova, sâmbătă, la orele 16:08, prin apelul 112 s-a sesizat faptul că pe raza comunei Şotriile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă. 

La faţa locului a fost găsit cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului, menţionează sursa amintită. „Au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite”, precizează IPJ, citat de Agerpres. 

De asemenea, poliţiştii l-au dat pe suspect în consemn la frontieră.