GALELE TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”,editia a XV a .Programul complet
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează în perioada 10 – 12 octombrie 2019 cea de-a XV-a ediţie a GALELOR TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI”.
Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti, Primăria oraşului Buşteni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni şi Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti.
Spectacolul – concurs are ca motto „Teatrul mi se pare un templu, iar spectacolul un ritual închinat fiinţei, lumii, semenului nostru”.
Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” sunt concepute ca o manifestare cultural – artistică ce se adresează formaţiilor studenţeşti de teatru. 
 
PROGRAMUL GALELOR  TEATRULUI STUDENŢESC „SERI ÎN LUMEA THALIEI” este următorul:
 
JOI, 10 OCTOMBRIE 2019, ORA 19.30, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni:
 -  Spectacolul „AUTO. PARCĂ NU ÎŢI MAI E RUŞINE CU TATUAJELE TALE” de George Lucian Ciobanu, prezentat de trupa de teatru „Bacteria H” a Casei de Cultură a Studenţilor Braşov.
VINERI, 11 OCTOMBRIE 2019, ORA 18.00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni:
 -  Spectacolul „VIA ANIMAE sau CALEA UNUI NOU-NĂSCUT”, prezentat de Teatrul Liber Imago” al Casei de Cultură a Studenţilor Cluj – Napoca;
-  Spectacolul „HANGIŢA” de Carlo Goldoni, prezentat de Teatrul Studenţesc „Moft” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti.
SÂMBĂTĂ, 12 OCTOMBRIE 2019, ORA 18.00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni:
Spectacolul „MAESTRUL” de Eugene Ionesco, prezentat de formaţia de teatru „SKEPSIS” a Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia;
Program artistic prezentat de soliştii şi actorii Teatrului Studenţesc „Moft” al C.C.S. 
Ploieşti;
Festivitatea de premiere a Galelor Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei”.
 
Sursa:Comunicat Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti