Elevii prahoveni vor fi premiati,miercuri,in cadrul Galei de excelenta 2019
Primăria Municipiului Ploieşti în parteneriat cu Centrul Judeţean de Excelenţă Prahova organizează  „Gala Excelenţei”, ediţia  2019, eveniment care se va desfăşura miercuri, 25 septembrie 2019, începând cu ora 17.00, la sediul Filarmonicii "Paul Constantinescu” Ploieşti.
 
În cadrul festivităţii vor fi premiaţi elevii care au obţinut rezultate notabile la concursurile şi olimpiadele şcolare, recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale, în anul şcolar 2018-2019, la disciplinele la care aceştia urmează cursuri în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova.
 
Evenimentul îşi propune să fie atât un prilej de sărbătoare, de recunoaştere a performanţelor notabile ale elevilor, care sunt membri ai Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova, cât şi de încurajare şi de susţinere a excelenţei în educaţia ploieşteană.
 
La “Gala Excelenţei” vor fi prezenţi şi foşti absolvenţi ai Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova, unitate de învăţământ cu personalitate juridică, finanţată de la bugetul local al Municipiului Ploieşti. 
 
Sursa:Comunicat Primaria mun.Ploiesti
Foto : www.observatorulph.ro