Asociaţia Prahova în Acţiune organizează ediţia a IV-a a Târgului urban de ateliere
 
Sâmbătă, 28 septembrie 2019, Asociaţia Prahova în Acţiune organizează ediţia a IV-a a Târgului urban de ateliere. Activităţile târgului se vor desfăşura între orele 11:00 şi 14:00, în Ploieşti, în parcul Lămâiţa (din spatele Complexului Lămâiţa).
 
Acest eveniment are ca scop implicarea copiilor din Ploieşti în dezvoltarea mediului cultural-educativ-creativ, prin participarea la oricare dintre cele peste 30 de activităţi propuse. Fiecare atelier va dura între 30 de minute şi o oră, în funcţie de propunerea coordonatorilor, iar copiii se pot înscrie la mai multe dintre aceste ateliere pe parcursul evenimentului, potrivit preferinţelor acestora.
 
Foarte important: Asociaţia Prahova in Acţiune acţionează pe bază de voluntariat. De aceea, organizatorii, coordonatorii atelierelor, precum şi voluntarii nu percep nicio taxă de înscriere pentru participarea la ateliere. Prin aceasta dorim să dovedim faptul că nu orice activitate implică un aspect pecuniar, deşi majoritatea atelierelor propuse de noi sunt susţinute de nume cunoscute în comunitatea noastră.
 
Sursa:Comunicat Asociatia Prahova in actiune