Asociaţia Prahova în Acţiune a organizat cea de-a treia ediţie a paradei Tocuri pe biciclete
Asociaţia Prahova în Acţiune a organizat sâmbătă, 17 aug, între orele 17:00 şi 19:00, cea de-a treia ediţie a paradei Tocuri pe biciclete, o competiţie prietenească ce a avut drept scop popularizarea sportului, a mersului pe bicicletă şi, în general, a utilizării mijloacelor de transport nepoluante, însă în special, potrivit preşedintelui APIA şi, totodată, maestrul de ceremonii al acestui eveniment, Răzvan Stănciulescu, ţinta principală a fost aceea de a scoate oraşul din amorţeală şi de asemenea, de a protesta faţă de lipsa pistelor pentru biciclete din oraş. 
La eveniment a fost prezent si Marian Frunzeanu, fost ciclist profesionist, campion naţional la ciclism şi antrenor de ciclism la Ploieşti Cycling. 
În total, 120 de entuziaşti ai transportului nemotorizat au urmat acelaşi traseu ca la fiecare ediţie: Gara de Sud – Catedrala Sf. Ioan Botezătorul – Piaţa Mihai Viteazul – Palatul Culturii.
Juriul care a acordat punctele pentru cele 4 categorii, Cea mai frumoasă trotinetă, Cea mai frumoasă bicicletă,  Cel mai elegant biciclist şi Cea mai cochetă biciclistă: Rodica Cernat (Bocris Serv SRL), Diana Stănciulescu (membru PIA), Marian Frunzeanu (antrenor Ploieşti Cycling), Răzvan Panait (voluntar PIA) şi arh. Ciprian Minea (Homeland Architects SRL).
Partenerii acestei ediţii au fost: Apa Keia – apă; Blueberry Events – limonadă; Farmasi – kituri, premii; Şcoala de Flori – premii; Cofetăria Andrei – premii; Generali – premii.
Mulţumiri: Jandarmeria Română, Poliţia Rutieră, Poliţia Locală Ploieşti.