Alfabetul Convieţuirii 2019, ediţia a VII  a. Programul festivalului
 
 
În perioada 20-22 septembrie 2019 vor avea loc la Ploieşti manifestările prilejuite de cea de-a VII a ediţie a festivalului „ALFABETUL CONVIEŢUIRII „-proiect iniţiat de Uniunea Elena din România în parteneriat cu Primăria Mun. Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Filarmonica „Paul Constantinescu „Ploieşti şi TVR.
Menit să promoveze dialogul intercultural şi unitatea în diversitate, Festivalul interetnic va debuta vineri, 20 septembrie a.c., la ora 17.00, cu o defilare a ansamblurilor participante şi paradă costumelor tradiţionale. Ulterior, în prezenţa autorităţilor şi a invitaţilor, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, pe scena amenajată în zona de Sud a Bulevardului Independenţei-zona Monumentul Vânătorilor.
În cele trei seri de spectacole, pe scena amplasată în zona de sud a B-dului Independenţei, vor evolua peste 800 de artişti din Grecia şi România.
De asemenea, vizitatorii vor putea aprecia tradiţia, civilizaţia şi cultura celor 18 comunităţi etnice prezente la eveniment prin vizitarea standurilor de prezentare, special amenajate în zona menţionată.
Programul evenimentului vezi FOTO:
Mai multe detalii AICI :