Poliţiştii din Mizil au efectuat  percheziţii la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unei înşelăciuni privind construcţia unui imobil

 

Marti dimineata, poliţiştii din Mizil au efectuat două percheziţii la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unei înşelăciuni privind construcţia unui imobil. Prejudiciul este estimat la circa 160.000 de lei. Patru mandate de aducere au fost puse în executare. 

Comunicat IPJ Prahova. 

Astăzi, 13 august a.c., poliţiştii din Mizil au efectuat două percheziţii pe raza comunei Finta, judeţul Dâmboviţa, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune privind construcţia unui imobil. 

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în judeţul Dâmboviţa, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei. 

Ulterior, după achitarea sumei de bani, reprezentanţii societăţii au dispărut fără a mai putea fi contactaţi de către victimă. 

*De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte şi înscrisuri ce par a proveni din activitatea infracţională, cum ar fi: documente contabile şi ştampila societăţii, salopete de lucru inscripţionate cu denumirea societăţii, trei telefoane mobile cât şi un pistol de tip airsoft.* 

Prejudiciul cauzat este estimat la 160.000 de lei. 

4 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audiere. 

La percheziţii au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova. 

 

Sursa:Comunicat IPJ Prahova