La Boldeşti Scăieni, un bărbat în vârstă de 50 ani a agresat sexual o fetiţă în vârstă de 11 ani
Conform IPJ Prahova, joi, după amiază, un bătrân în vârstă de 50 ani ar fi agresat sexual o fetiţă în vârstă de 11 ani, în oraşul Boldeşti Scăeni.
 
Potrivit primelor informaţii, tatăl fetiţei ar fi declarat poliţiştilor că fata acestuia ar fi fost agresată de vecinul lor, în vârstă de 50 ani.
 
” În urma verificărilor efectuate până la acest moment, a rezultat faptul că, astăzi, bănuitul ar fi pipăit-o pe fetiţa de 11 ani, iar anterior acesta ar fi pus-o pe copilă să se dezbrace, fotografiind-o în astfel de ipostaze şi ameninţând-o cu scopul de a nu spune nimic” au spus reprezentanţii Poliţiei Prahova.
 
În acest caz, IPJ Prahova a întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ameninţare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
De menţionat că nu este prima  întâmplare de acest gen, în urmă cu o săptămână, tot în Boldeşti Scăeni, un copil de 8 ani a fost agresat sexual de un tânăr în cimitirul din oraş.
Detalii despre acest caz AICI: