PERCHEZIŢII LA O PERSOANĂ BĂNUITĂ DE CĂMĂTĂRIE, ŞANTAJ ŞI AMENINŢARE
Miercuri  dimineaţă, poliţiştii din Câmpina au efectuat 2 percheziţii pe raza judeţului Prahova, la locuinţa unei persoane bănuite de cămătărie, şantaj şi ameninţare, cât şi la o altă locaţie unde existau indicii că aceasta ar locui ocazional. 1 mandat de aducere a fost pus în executare.
Astăzi, 7 august a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Câmpina, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, la o persoană bănuită de cămătărie, şantaj şi ameninţare. O descindere a avut loc în comună Cornu şi o alta pe raza comunei Şotrile, din judeţul Prahova.
 
Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoana bănuită ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din judeţ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoana în cauză ar fi săvârşit asupra persoanelor împrumutate fapte de ameninţare şi şantaj.
 
De la locaţiile vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 6 telefoane mobile, ce par a proveni din activitatea infracţională.
 
Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 5000 de lei.
Două persoane au fost aduse la sediul poliţiei, pentru audieri.
În urma percheziţiilor, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat în vârstă de 57 ani.
 
La activităţi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Prahova.
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Sursa:IPJ Prahova 
 
Captura foto .