Premii importante pentru Şcoala de Dans Happy Step şi trupa Dia Fun la Concursul Internaţional de dans “Lebăda de cristal “. În perioada 31 martie - 2 aprilie 2017, la Palatul Copiilor Bucureşti a avut loc cea de a 5 a ediţiei a Concursului Internaţional de dans “Lebăda de cristal “.

Concursul a fost împărţit pe diverse categorii: dans clasic, dans contemporan, lyrical/jazz, dans de caracter, show dance, cabaret/musical, open, urban style, MTV Comercial.
Premiile trupelor ploieştene sunt următoarele:
Şcoala de dans Happy Step (profesor – coordonator Andreea Feher )


Mini Happy Step - locul 2 (dans de caracter/7-9 ani)
Mini Artis - locul 1 (secţiunea open/10-12 ani)
Happy Star - locul 1 (secţiunea Open grup/10-12 ani), premiu pentru costume şi premiu special bursa de studii în Italia
Teen Happy Step - locul 2 (secţiunea Open formaţii/10-12 ani)
Happy Step junior-locul 2 (fantezie coregrafică/10-ani)
Artis Junior -locul 1 (dans de caracter/13-15 ani).

Dia Fun (profesor – coordonator Diana Uţa)


Locul 2- categoria Open (10-12 ani)Felicitări celor 2 trupe de dans şi mult succes în continuare.

Scopul Concursului Internaţional "Lebăda de cristal" este de a aduce în atenţia comunităţii frumuseţea dansului şi rolul său în educaţia estetică a tinerilor. 

Dansul a evoluat ca şi celelalte arte, pe două axe: tradiţie şi modernitate. Concursul nostru îşi propune să atingă ambele direcţii estetice, promovând astfel diversitatea şi multitudinea stilurilor de dans. 

Obiectivul general al concursului este de a facilita afirmarea potenţialului artistic creativ şi interpretativ, co-interesând atât elevi cât şi profesori din domeniul dansului. Evenimentul vizează dezvoltarea personală a tinerilor dansatori şi coregrafi, schimbul de experienţă şi îmbunătăţirea curriculumului şcolar al disciplinelor coregrafice, şi nu în ultimul rând promovarea unei educaţii de calitate prin artă.