Luni dimineaţă, poliţiştii prahoveni au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de furt

Luni dimineaţă, poliţiştii prahoveni au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de furt şi furt calificat. Cinci mandate de aducere au fost puse în executare.  

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Băicoi au efectuat patru percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt şi furt calificat. Descinderile au avut loc în oraşul Băicoi. 

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna iunie a anului în curs şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, într-o locuinţă de pe raza oraşului Băicoi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. 

De asemenea, pe timp de zi, ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice din societăţi comerciale localităţile Ploieşti, Sinaia şi Buşteni.  

Persoanele bănuite ar fi acţionat în grup şi reuşeau să iasă din societăţile comerciale utilizând o vestă specială unde ascundeau sticlele cu băuturile alcoolice. 

De la locuinţele vizate, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor, mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum şi veste şi geci cu ajutorul cărora reuşeau să ascundă sticlele cu alcool. 

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 4.000 de lei. 

Cinci persoane au fost aduse la sediul poliţiei pentru audiere. 

La percheziţii au participat şi jandarmi, precum şi lucrători din cadrul Serviciul pentru acţiuni Speciale. 

Captura foto 

Sursa:Comunicat IPJ Prahova