Doi tineri batuti crunt  în Bariera Bucureşti
 
Potrivit IJP Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.00, în cartierul ploieştean Bariera Bucureşti ,doi tineri ploiesteni au fost batuti crunt .
Un apel la 112 a anunţat Poliţia că în zona unei săli de jocuri din cartier are loc un scandal.
Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au avut o surpriză... au găsit un tânăr dezbrăcat, extrem de agitat şi... gol puşcă, acesta nefiind cunoscut cu probleme psihiatrice.
Potrivit poliţiştilor ploieşteni, acesta împreună cu un prieten în vârstă de 21 ani, a avut un schimb de replici, cu un alţi doi tineri (o fată în vârstă de 31 ani şi un băiat de 26 ani) care au ieşit din sala de jocuri, discuţia a degenerat în violenţă, cei doi tineri care au ieşit din sală, fiind bătuţi crunt şi au ajuns fost transportaţi la UPU Ploieşti cu fracturi de piramidă nazală, traumatisme abdominale şi cranio-cerebrale.
Cei doi agresori s-au ales cu o amendă contravenţională în valoare de 2.500 de lei (pentru fiecare in  parte), dar şi cu dosare penale pentru cei doi.
 În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri.
 
Sursa:Comunicat IJP Prahova
 
Foto cu caracter ilustrativ