PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE NERESPECTARE A REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR
COMUNICAT IJP PRAHOVA .
Patru arme şi peste 1.600 de bucăţi de muniţie deţinute ilegal au fost indisponibilizate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Poliţiei Române, în urma unei percheziţii efectuate, astăzi, în judeţul Prahova.
La data de 17 iulie 2019, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
Poliţiştii au vizat documentarea activităţii unui bărbat, de 65 de ani, din Ploieşti, bănuit că ar deţine ilegal arme şi muniţii letale.
În urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartuşe şi 1.000 de proiectile metalice. 
Armele şi muniţiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.