Ciucaş continuă programul naţional al locurilor de relaxare şi l-a inaugurat şi pe  Valea Doftanei (foto si video )
 
Ciucaş continuă programul naţional al locurilor de relaxare prin inaugurarea celui din   Valea Doftanei  
„Ciucaş e parte din natură, iar natură e parte din noi!” – sub această temă, Ciucaş a lansat în luna iunie programul naţional de reamenajare a locurilor preferate ale românilor de relaxare în natură.  
Lângă Valea Doftanei, în apropiere de barajul Paltinul,  Ciucaş a ales să amenajeze un loc de relaxare în natură, oferind comunităţii locale şi turiştilor un loc de picnic complet dotat şi utilat cu foişoare, mese, bănci din lemn şi grătare, pentru momentele lor de relaxare în natură. Astfel, Ciucaş reaprinde cheful românilor pentru ieşirile la iarbă verde, în locuri de picnic moderne şi curate. 
„Ştim cât de importante sunt momentele de relaxare în viaţa fiecăruia dintre noi. Iar atunci când ţi se face dor de o ieşire în natură îţi doreşti să te poţi relaxa în locuri amenajate şi curate. Este în natura Ciucaş să protejeze natura şi, pornind de la aceste dorinţe ale românilor am căutat, în 4 judeţe din ţară, zonele preferate de relaxare în natură şi am început să le înfrumuseţăm sau chiar să le amenajăm de la zero, făcând din acest lucru una dintre misiunile noastre. Primele locuri reamenajate au fost cele din Braşov, oraşul de origine al mărcii Ciucaş iar astăzi, continuăm tot în zona montană, în Valea Doftanei din judeţul Prahova. Este o mândrie pentru mine şi colega mea, Cristina Niţu-Mic, Junior Brand Manager Ciucaş, să ne implicăm prin acest proiect în comunităţi şi să schimbăm în mai bine viaţa românilor pe termen lung, protejând în acelaşi timp natura”, a spus Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaş. 
„ Am primit cu bucurie atât eu cât şi Consiliul Local Valea Doftanei, iniţiativa Ciucaş de a amenaja cel mai frumos teren consacrat ieşirilor în aer liber pentru relaxare şi picnic pe care-l deţine Valea Doftanei. Rapiditatea şi seriozitatea echipei Ciucaş în realizarea acestui obiectiv, creează premisele unui  început bun de colaborare în folosul tuturor oamenilor care iubesc natura şi peisajul mirific al Lacului Paltinul. Astfel, împlinim aşteptările locuitorilor întregii zone din jurul acestui frumos loc de munte”, a declarat Lucian Vileford Costea , Primarul comunei Valea Doftanei. 
Inaugurarea locului de relaxare amenajat la Valea Doftanei, pe malul Lacului Paltinul, a fost făcută într-un cadru festiv, alături de comunitatea locală din Valea Doftanei, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi jurnalişti.  
Startul programului de reamenajare s-a dat pe 8 iunie în Braşov, oraşul de origine al brandului şi locul de inspiraţie pentru Poiana Ciucaş.  Programul de reamenajare iniţiat de Ciucaş va include în acest an 5 locuri de relaxare în 4 judeţe din ţară : Braşov (Lacul Noa şi Pietrele lui Solomon), Prahova (Valea Doftanei), Iaşi (C.A.Rosetti) şi Galaţi (Gârboavele). Pe site-ul www.bereciucas.ro , utilizatorii vor putea găsi hartă completă a locurilor de relaxare din ţară.  
Despre Ciucaş 
Ciucaş este berea preferată a naturii. De 127 de ani, Ciucaş este berea făcută după legile naturii, care susţine modul de viaţă trăit într-un spirit optimist, preţuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susţinere păstrăm intacte valorile Ciucaş şi ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoţii sau activităţi, este o reflecţie a ceea ce reprezintă Ciucaş: autenticitate, armonie şi relaxarea în mijlocul naturii. 
 
Sursă:Comunicat de presa 
 

Mai multe video AICI