Şocant ! O femeie cu afecţiuni psihice s-a aruncat de la etajul opt, dintr-un bloc de pe Bulevardul Bucureşti din Ploieşti
Conform IJP Prahova, vineri seară, o femeie în vârstă de 61 de ani cu afecţiuni psihice s-a aruncat de la etajul opt, a unui bloc din Bariera Bucureşti (zona Timken).
În momentul în care pompierii, au intervenit în apartament, acolo unde era un cadravu în descompunere a unei femei de 88 ani, femeia cu afecţiuni psihice s-a aruncat de la etaj, decedând pe loc. Persoana decedată era mama celei care s-a aruncat de la etaj.
 
"Am fost sesizaţi despre faptul că dintr-un apartament, din Bld. Bucureşti, zona Timken, în care se cunoştea că locuieşte o femeie cu mama sa, iese un miros insuportabil. Întrucât nimeni nu a răspuns la uşă, poliţiştii au solicitat ajutorul echipajului ISU pentru a pătrunde în apartament. Înainte ca echipele de intervenţie să pătrundă în apartament, o femeie de 61 ani, cu probleme psihice, s-a aruncat de la etajul 8, iar în apartament a fost identificat cadavrul mamei sale, în vârstă de 88 ani, în stare de descompunere", precizează IPJ Prahova.
 
Foto cu caracter ilustrativ