Perchezitii la membrii unor clanuri  din cartierul Bereasca
Joi dimineata , poliţiştii prahoveni au efectuat 7 percheziţii în cartierul Bereasca din Ploiesti , la locuinţele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi violare de domiciliu. De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum obiecte contondente, săbii, suliţe, cuţite, bâte, topoare cât şi un pistol cu bile.
 
COMUNICAT IJP PRAHOVA 
 
La data de 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr.1 Ploieşti au efectuat 7 percheziţii în cartierul Bereasca, la locuinţele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi violare de domiciliu.
 
Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie a.c. şi până în prezent, între membrii a două familii din Municipiul Ploieşti, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, aceştia apelând la acte de violenţă şi folosirea de obiecte periculoase.
 
De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum obiecte contondente, săbii, suliţe, cuţite, bâte, topoare cât şi un pistol cu bile.
 
5 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase şi violare de domiciliu. La percheziţii au participat şi jandarmi.
 
sursa:Comunicat IJP Prahova