Dogs Day Out 2019 in Parcul Memorial “ Constantin Stere “ Bucov

Pe data de 20 Iulie 2019 ,intre orele 08:30 -23:00  ,in Parcul Memorial Constantin Stere(Zona Plaja) va avea loc primul eveniment marca Zoo Stories prin care ne dorim să promovăm şi să aducem un plus de imagine Adăpostului de câini Bucov . Totodata avem ca scop prevenirea abandonului şi maltratării câinilor.

Celebrăm printr-un eveniment deosebit dragostea necondiţionată a animalelor pentru stăpâni. Indiferent de situaţia financiară, indiferent de cum arăti, indiferent de ce probleme ai avea şi indiferent de zilele tale mai bune sau mai puţin bune, dragostea câinelui tau faţă de tine este necondiţionată. Dogs Day Out Picnic Edition este locul perfect unde poţi sa întalneşti oameni exact ca tine, care îşi iubesc cainele, iubesc viaţa şi trăiesc  fiecare moment alături de câinele lor. Aşteptăm publicul să se relaxeze alături de întreaga familie şi blănosul  său  in Parcul Constantin Stere din Ploieşti la un picnic special şi o mulţime de activităţi

Reprezentanţii Adăpostului de animale de la Ploieşti-Bucov vor fi prezenţi pentru discuţii legate de comportamentul câinilor iar reprezentanţi ai unor clinici veterinare pentru animale vor fi disponibili pentru discuţii legate de sănătatea animalelor

Am pregătit:

/ cea mai funny cursă "la dublu" din România

/ târgul de adopţii canine

/ un SUPER PICNIC în familie

/ ateliere creative pentru copii

/ muzică buna

/ concursuri inedite

/ târg de produse pentru intreţinere,mâncare şi jucării pentru animale

+ şi multe altele TBD

Experţi în domeniul vor fi prezenţi şi vor avea o mulţime de sfaturi pentru animalul tău de companie. Publicul va avea parte de demonstraţii unde va afla cele mai utile informaţii despre creştere, alimentaţie, campanii de salvare a câinilor fără stăpani şi multe altele.

Dogs Day Out este unul dintre cele mai ample evenimente  organizate pentru o  comunitate canină din România. Intrarea este liberă şi toată lumea este binevenită. Câinii trebuie ţinuti în lesă pe tot parcursul evenimentului.

              Te asteptăm alături de cei mici, în parcul Bucov (zona plajă), la un super picnic în familie şi un târg de adopţii special!

 

Mai multe despre eveniment aici :  https://www.facebook.com/events/2290559821263150/

Sursa : Comunicat de presa Adăpostul de câini Bucov