Acţiune fulger a poliţiştilor rutieri prahoveni
În ziua de 28.05.2019, în intervalul orar 15:00-18:00, poliţiştii au acţionat pentru verificarea activităţilor de transport public de persoane şi mărfuri, pe principalele drumuri naţionale din judeţ şi pentru identificarea conducătorilor de vehicule care săvârşesc abateri la trecerile la nivel cu calea ferată. 
 
Au aplicat 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 45.220 lei şi au retras două certificate de înmatriculare auto.
 
Exemple: 
 
Ø Pe raza comunei Bărcăneşti, sat Româneşti, a fost oprit în trafic un microbuz care efectua transport public de persoane, fără a deţine licenţă de traseu.
Ø Pe raza comunei Blejoi a fost depistat un bărbat care conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, fără a fi titular al atestatului de conducător auto.
Ø În localitatea Măgurele, poliţiştii au identificat un bărbat care conducea o autoutiliatră, folosind un dispozitiv care altera datele înregistrate de aparatul tahograf.
 
Pentru a preveni principalele cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii vor continua acţiunile specifice şi în zilele următoare.
 
sursa:Comunicat IJP Prahova 
Foto:vptv.ro