„Colivia cu iluzii” la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti

Spectacolul de teatru cu temă anti-drog „Colivia cu iluzii” de Cornel Udrea va fi prezentat de actorii Teatrului Studenţesc MOFT în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti, joi, 09 MAI 2019, ORA 18:30.
„Colivia cu iluzii” este o piesă de factură dramatică, desprinsă din realitatea crudă a perioadei pe care o traversăm, al cărei autor, Cornel Udrea, este, poate, cel mai jucat dramaturg român contemporan.
Reprezintă o experienţă nouă pentru public pentru că este puternic ancorată în realitatea cotidiană şi dezvăluie drame care se întâmplă acum în unele familii şi, care, dacă nu suntem atenţi, pot deveni drame ale noastre, ale tuturor. Este strigătul de ajutor al unei mame care îşi vede copilul văduvit de speranţa viitorului. Este drama unor tineri ai unei societăţi malefice, care uită să zâmbească, uită să îşi trăiască viaţa.
Piesa trebuie văzută pentru a înţelege şi simţi direct această dramă a destinelor separate, singure şi rătăcite, pradă flagelurilor contemporane.
Metamorfoza actorilor vă îndeamnă să reflectaţi asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de droguri şi la urmările nefaste ale acestuia.
INTRAREA LIBERĂ!

 

Sursa:C.C.S. Ploiesti