Un şofer a fost depistat conducând mort de beat pe raza comunei Izvoarele

Conform IJP Prahova ,un şofer a fost depistat conducând mort de beat pe raza comunei Izvoarele, Prahova. Etilotestul a indicat o valoare de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comunicatul IJP Prahova: 

În perioada 19 – 21 aprilie, poliţiştii au acţionat pentru reducerea riscului rutier, cu precădere pentru a sancţiona conducătorii de autovehicule care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel încât au fost verificaţi cu aparatul etilotest 562 de conducători auto.

  • În noaptea de vineri, în jurul orei 01.30, poliţişti din cadrul Sectiei Nr.1 Poliţie Rurală Apostolache au depistat, în comuna Sângeru, un conducător auto pentru care, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • De asemnea, în noaptea de sâmbătă, pe raza comunei Izvoarele, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Drajna, au depistat, în jurul orei 00.30, un alt conducător auto pentru care, de aceasta dată, etilotestul a indicat o valoare de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • Duminică, în jurul orei 18.50, poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au depistat, în oraşul Vălenii de Munte, un conducator auto cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Cei trei au fost conduşi la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto cu caracter ilustrativ