Percheziţii în Rachieri şi Moara Nouă la  persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale

Conform IJP Prahova,marti dimineata poliţiştii secţiei nr.4 din Ploieşti au efectuat trei percheziţii la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale. Percheziţiile sunt in Rachieri şi Moara Nouă.

Din cercetări au rezultat indicii că, din octombrie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracţie, pe timpul nopţii, în incinta unor societăţi comerciale din zona de sud a municipiului Ploieşti, de unde au sustras mai multe bunuri, precum unelte electrice, materiale reciclabile (feroase şi neferoase) etc.
Acestea erau fie comercializate, fie utilizate în scop personal.

Până în prezent, prejudiciul cauzat este estimat la 10.000 de lei. 4 persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La percheziţii au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiesti

În urma perchezitiilor efectuate in Rachieri si Coada Malului au fost depistate mai multe obiecte utilizate in activitatea infractionala, precum şi bunuri ce par a fi sustrase de persoanele bănuite.

De asemenea, in urma activitatilor de azi, a reiesit ca aceleasi persoane ar fi sustras, în cursul nopţii de 19-20 aprilie, 80 de litri de motorina din rezervorul unui tir parcat în zona de sud a Ploiestiului.

Cele 4 persoane căutate, au fost depistate şi aduse, cu mandat, la sediul IJP Prahova , pentru cercetări.

Sursa:IJP Prahova