Tocuri pe biciclete, ediţia a doua, va avea loc duminica aceasta

Ploieştiul va fi “capitala “eleganţei şi a mişcării, cu ocazia celei de a doua ediţii a evenimentului „Tocuri pe biciclete “, eveniment organizat de Asociaţia “Prahova în acţiune “.

La acţiune vor participa sute de persoane, iar accesoriile obligatorii sunt bicicletele, trotinetele, florile, tocurile pentru doamne şi pantofii pentru domni!

14 ani, condiţia de participare.

Pe lângă cele specificate mai sus, o altă condiţie de a participa la „Tocuri pe biciclete “, este vârsta. Cei care doresc să participle la acţiune, trebuiesc să aibă vârsta de minim 14 ani.
 

Primii 300 de biciclişti primesc kit-uri de participare.

Conform organizatorilor, primii 300 de biciclişti, înscrişi la acţiune, vor primi kit-ul de participare, acesta va conţine numerele de înscriere la concursurile „Cea mai frumoasă bicicletă", „Cea mai frumoasă trotinetă", „Cea mai feminină ţinută" şi „Cel mai elegant bărbat", precum şi surprizele oferite de partenerii şi sponsorii evenimentului.

Prin această acţiune “Prahova în acţiune “vrea să tragă un semnal de alarmă privind poluarea din Ploieşti.

„Vrem un oraş nepoluat, susţinem sănătatea prin mişcare, dorim să atenţionăm şoferii în privinţa partenerilor de trafic pe două roţi şi încurajăm ploieştenii să îşi exprime eleganţa în orice moment al zilei.
Minim dress-code de eleganţă: doamne şi domnişoare - rochie sau fustă; domni - pantaloni lungi, pantofi, cămaşă”.

Evenimentul va începe, duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 13.00, plecarea se va da la Gara de Sud, traseul fiind până la rondul din Piaţa “Mihai Viteazul “, iar sosirea va fi la Palatul Culturii, acolo unde vor avea loc concursurile.