Specialisti din cadrul echipei manageriale a IJP Prahova au continuat acţiunile de promovare a profesiei de poliţist in liceele din Ploiesti

Specialisti din cadrul echipei manageriale a IJP Prahova au continuat acţiunile de promovare a profesiei de poliţist în rândul tinerilor de liceu.
Marti, a fost rândul elevilor din cadrul Colegiului Naţional "I.L. Caragiale" şi Colegiului Naţional "Jean Monnet" din Ploieşti sa fie vizitaţi de poliţişti.
Echipe formate din şefii structurilor de investigaţii criminale, politie rutieră, ordine publică, investigarea criminalităţii economice, combaterea criminalităţii organizate, prevenirea criminalităţii, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi acţiuni speciale le-au împărtăşit tinerilor din experienţa proprie, despre satisfacţiile profesiei pe care au imbratisat-o şi condiţiile generale de admitere in unităţile de învăţământ ale MAI.
Bineînţeles, tabloul nu ar fi fost complet fără să le fi prezentat şi efortul cerut în planul pregătirii profesionale, riscurilor inerente şi sacrificiile în plan personal pe care trebuie sa fie dispus să şi le asume oricine ar fi interesat sa urmeze o cariera in Politie.

 

Comunicat IJP Prahova