Peste 4.000 de persoane sunt aşteptate pe 22 iunie, la spectacolul LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES

Peste 4.000 de persoane sunt aşteptate pe 22 iunie, la Arenele Romane din Capitală să ia parte la unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume, pus în scenă de Michael Flatley şi de maeştrii dansului irlandez - LORD OF THE DANCE. Revenirea dansatorilor irlandezi în ţara noastră a fost bine primită de iubitorii genului, astfel că, două dintre categoriile de bilete au fost vândute in proporţie de 90%.   

Spectacolul LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES de la Bucureşti face parte din turneul mondial 2019, care cuprinde peste 40 de reprezentaţii în Slovacia, Cehia, Brazilia, Bulgaria, Ungaria, Estonia, Lituania, Polonia, Ucraina, Belarus sau Rusia. Vizita artiştilor la Bucureşti,a fost prelungită pentru alte două reprezentaţii la Craiova (23 iunie, Sala Polivalentă) şi Oradea (25 iunie, Sala Spoturilor).

Noul show ”DANGEROUS GAMES” creat de Michael Flatley vine cu o nouă abordare din toate punctele de vedere. Acest ”show time extravaganza”, cum a mai fost numit de jurnaliştii Los Angeles Time, va captiva audienţa cu o nouă coregrafie complexă dar şi prin intermediul unui set vizual adaptat noilor tehnologii: proiecţii holografice 3D, efecte speciale de lumini şi lasere, roboţi dansatori, acrobaţii de talie mondială şi muzica live. Timp de două ore spectatorii vor lua parte la o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine şi rău, o poveste de iubire în care supremaţia va fi câştigată în paşi de dans.

Show-ul încununează cu succes munca de peste 20 de ani a celebrului dansator. De această dată, Michael Flatley, creatorul Lord of The Dance şi dansatorul care a stabilit recordul mondial la step în 1998 cu 35 de paşi pe secundă, va fi prezent pe scena Arenelor Romane prin intermediul unei proiecţii video remarcabile.

Pentru spectacolul susţinut pentru prima dată pe scena din aer liber a Arenelor Romane, echipa Lord of the Dance alcătuită din 63 de persoane, incluzând dansatorii şi personalul tehnic, a solicitat să fie cazată la hotel de 4 stele şi să beneficieze de servicii complete. O altă cerinţă esenţială a dansatorilor irlandezi a fost aceea ca organizatorii să asigure în backstage, 40 kg de gheaţă şi amenajarea unei cabine spaţioase cu un pat pentru masaj.

Până pe 22 iunie, când vom putea viziona noua abordare a producţiei artistice marca LORD OF THE DANCE – DANGEROUS GAMES, organizatorii încurajează persoanele interesate să îşi rezerve locurile în timp util.

Biletele pot fi achiziţionate în format electronic de pe https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-lord-of-the-dance-dangerous-games-37311/ şi în reţeaua fizică Iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar:18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service SelfPay din toată ţara.