Workshop despre preventie si etica sociala,la AntiCaffe New Experience
 
Info Ploiesti City ,AntiCaffe New Experience,Asociatia "Ai carte ",ACS Dinamo Victoria Ploiesti si DJ Kabal va invita ,marti 12 februarie a.c.,intre orele 14.00-16.00 , la un workshop (atelier ) dedicat preventiei si eticii sociale. Ce trebuie sa stii despre violenta,preventie stradala,cutremure,situatii de risc , incendii,legi,samd.
Te invitam alaturi de noi .
Vor sustine ateliere 4 institutii locale,astfel :
IPJ Prahova 
 Prevenirea infractiunilor de orice fel ( consumul de drog,violenta stradala,in scoli si cea domestica,preventie anticoruptie,consum de alcool la volan,talharie ,spargeri,viol ,proxenitate,rapire,criminalitate,samd.) 
Reprezentantii IPJ Prahova sunt invitati sa vorbeasca despre siguranta cetateanului in societate si ce masuri se pot lua impotriva actelor anti sociale .
De asemenea,reprezentantii IPJ Prahova vorbesc strict doar despre ceea ce tine de aceasta structura .
a) asigurarea respectării legii, menţinerii liniştii şi ordinii publice în societate;
b) protecţia şi respectarea libertăţilor şi drepturilor fundamentale ale omului;
c) combaterea criminalităţii;
d) acordarea asistenţei şi serviciilor populaţiei în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Penitenciarul Ploiesti 
 Atelier  de informare despre reintegrarea in societate a persoanelor private de libertate ,preventia si protectia in sistemul penitenciar,psihologie si eficientizarea activităţii profesionale ,rezistenta la stres si  accesul respectiv  îmbunătăţirea calităţii acordării serviciilor de asistenţă socială persoanelor aflate în situaţii de risc, crescând astfel gradul de siguranţă comunitară.
Politia Locala Ploiesti 
Atributiile ce revin polistilor locali,ce fel de evenimente previne un politist local  si care este rolul acestuia in societate .
ISU Prahova 
 Formelor de manifestare a principalelor tipuri de risc în caz de incendiu si  cutremur avand drept scop principal conştientizarea privind riscurile la care ne putem expune la un anumit moment şi într-un anumit loc, măsurile de protecţie şi comportamentul pe care ar trebui să le adoptam  în cazul apariţiei unor şituaţii de urgenţă si de prim ajutor . 
 
Invitat special psiholog Catalina Dan ( colaborator www.infoploiesticity.ro ) 
ANTICAFFE NEW EXPERIENCE - strada Nicolae Titulescu nr.40,fosta Partizani .
 
Pret intrare ( ceai si cafea incluse  ) 20 lei 
 
Rezervari la numarul de telefon : 0799.669.966 ,prin watsapp:0729250940 sau pe pagina evenimentului : https://www.facebook.com/events/583447032124566/
Capacitate maxima 40 persoane .