“Bucuria în Mişcare” vine  la Ploiesti . Timp de 4 săptămâni, în perioada 12 mai - 4 iunie 2017, Asociaţia 11even alături de compania Kaufland România aduc bucuria mişcării în 16 oraşe, printre care şi Ploieştiul, alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mişcării de masă din ţara noastră.

“Bucurie in Mişcare” este un proiect de promovare a sportului şi mişcării în comunitate, demarat de Asociaţia 11even în anul 2012. De atunci şi până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de oraşe din România şi în Chişinău, Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanţi.

“Bucurie în Mişcare” este o platformă care integrează idei de jocuri şi metode simple de exerciţii în aer liber, menite să-i ajute pe participanţi să se inspire şi să aleagă mişcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul fiecăruia din cele 16 festivaluri vom regăsi următoarele zone pregătite pentru toţi participanţii, indiferent de vârstă:

1.Caravana de joacă pentru prichindei;

2.Cros-ul „Bucurie în Mişcare”;

3.Zona de jocuri şi concursuri pentru copii şi familie;

4.Zona de competiţii sportive;

5.Scena cu demonstraţii sportive, fitness şi dans;

6.Zona cu jocuri de team-building;

7.Zona cu meşteşuguri;

8.Zona cu bunătăţi de toate felurile;

9.Zona de relaxare şi board-games pentru tineri;

10.Zona „Reciclăm şi ne jucăm”.

Derulat anul acesta sub sloganul “Iubesc mişcarea!”, proiectul îşi propune astfel să aducă împreună copii şi părinţi, tineri care împărtăşesc aceleaşi pasiuni, sportivi amatori şi profesionişti, într-un eveniment plin de viaţă şi extrem de ofertant.

Integrând şi o componentă de educaţie în protecţia mediului, campania din acest an propune participanţilor şi o zonă de conversie creativă a deşeurilor în jocuri şi jucării. Produsele rezultate în cadrul zonei “Reciclăm şi ne jucăm” vor fi oferite celor prezenţi în schimbul unor donaţii. Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru susţinerea unor cauze sociale locale.

Agenda evenimentelor din acest an este următoarea:

12-14 mai: Arad, Craiova, Petroşani, Târgu Jiu;

19-21 mai: Deva, Făgăraş, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea;

26-28 mai: Baia Mare, Botoşani, Timişoara, Zalău;

2-4 iunie: Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ.

Toate aceste 16 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni şi organizaţii care susţin activ sportul şi implicarea în comunitate şi sunt susţinute de către Kaufland România, partener tradiţional al proiectului “Bucurie în Mişcare”.

Pentru mai multe informaţii despre Campania Bucurie în Mişcare România 2017 vă invităm să accesaţi www.bucurieinmiscare.ro  sau pagina oficială de Facebook

https:// www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania.

 

În Ploieşti, festivalul va avea ca organizator local Asociaţia Start Now şi se va desfăşura între 19-21 mai, în Parcul Tineretului (parcul Sălii Sporturilor).

Până la acest moment, următorii parteneri s-au alăturat evenimentului: Primaria Mun. Ploieşti, Servicii de Gospodărire Urbană S.R.L. Ploieşti, I.S.U. Prahova, Palatul Copiilor, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, şcoli şi licee, Asociaţia Un Strop de Fericire, Baza®ul Copiilor , Fitness Club Nico, Zumba cu Ancuţa, Latin Love Dance School, Empatia Ra, Clubul Rotary Ploieşti, JCI Prahova, grupul Bucuria Alergării.

sursa:http://deprahova.ro/utile/1566-se-va-amenaja-cel-mai-mare-loc-de-joaca-din-ploiesti-afla-cand.html