Mos Nicolae vine in centrul Ploiestiului,in seara zilei  de 5 decembrie

Primăria Municipiului Ploieşti îl aduce pe Moş Nicolae în mijlocul copiilor, în seara de miercuri, 5 decembrie 2018! În ajun de Moş Nicolae, municipalitatea îi aşteaptă pe copii însoţiţi de părinţi şi bunici,în centrul civic,unde, la scena special amenajată pe esplanada Palatului Culturii se vor desfăşura o serie demomente artistice inedite, menite să ne umple sufletele de bucuria copilăriei şi jovialitatea Crăciunului.

Astfel,începând cu ora 17.30, Cercul de teatru al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” Ploieşti va susţine un spectacol, iar de la ora 18.00, copiii de la Şcoala de Arte “Vox Apollo” vor oferi spectatorilor un recital muzical antrenant, plin de sclipirea şi magia sărbătorilor de iarnă . În dar pentru cei mici, de la ora 18.30, actorii Teatrului de animaţie “Imaginario” Ploieşti  vor susţine spectacolul “Prostia Omenească”. 

Să nu uităm că,personajele marelui nostru povestitor Ion Creanga reuşesc cu adevărat să ne stârnească râsul, indiferent de vârstă, iar actorii vor transpune cu talent învăţămintele acestei piese de teatru, arătându-ne cât de valoroasă este înţelepciunea noastră populară. În finalul serii, Moş Nicolae va sosi printre copiii prezenţi la scena de pe esplanada Palatului Culturii pentru a le asculta dorinţele şi spre a le oferi cu drag mici surprize. 

Apoi, Moş Nicolaeva pleca spre casele tuturor copiilor pentru că, aşa cum se ştie, în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moşul vine la copiii cuminţi să le aducă daruri, în ghetuţele sau cizmuliţele pe care aceştia le-au lustruit şi le-au aşezat la geam.