Expoziţie de tablouri realizate de persoane private de libertate  la Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti

         Miercuri,  28 noiembrie 2018,  la sediul  Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti, judeţul Prahova,  în  cadrul  evenimentului caritabil „Uniti pentru Stelu Felix – dreptul la viata, dreptul la fericire”  au fost expuse   tablouri  realizate de persoanele private de libertate  custodiate de  Penitenciarul Ploieşti  în cadrul atelierului  ocupational;

        Cu această ocazie, se va organiza  o strângere de fonduri pentru Stelu Felix – un antrenor de kickboxing de la C.S. Dacia Martial Arts care este diagnosticat cu o boala gravă oculară – operaţia şi tratamentul costă în jur de 15.000 euro, iar iniţiativa campaniei aparţine  organizatorilor: C.S.S. Ploieşti, A.C.S. Dinamo Victoria Ploieşti, Infoploiesticity – jurnalist Gabi Dima & D.J. Kabal.

           Intrarea la expoziţie   a fost  liberă, iar  prin  organizarea  acţiunii,  iniţiatorii   şi participanţii,  şi-au  propus să sensibilizeze opinia publică cu privire la susţinerea unor categorii sociale vulnerabile, şi  să  încurajeze interacţiunea socială,  prin implicarea directă în societatea civilă.