Uniti pentru Stelu Felix- Dreptul la viata,dreptul la fericire .Spectacol caritabil la Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti

Miercuri , 28 noiembrie a.c., incepand cu ora 17.00 , Casa de Cultura a Studentilor Ploiesti ,Info Ploiesti City ,DJ Kabal si ACS Dinamo Victoria Ploiesti vor organiza spectacolul umanitar “ Uniti pentru Stelu Felix  – Dreptul la viata ,dreptul la fericire “.

Stelu Felix Stoica este un antrenor de kickboxing de la CS Dacia Martial Art,este diagnosticat cu o boala grava ( slăbirea vederii, diplopie , şi exoftalmie)  operatia si tratamentul costa in jur de 15 000 euro .

La spectacol vor participa trupele  care formeaza Asamblul “ Academic Star “ al Casei de Cultura a Studentilor Ploiesti coordonate de doamna Antoaneta Trifu  ,dar si artistii locali : Ion Petre,Crina si Alin David,Antonia si Ciprian Duda,Elena Ene,Fratele Tase,Dudu Radulescu,Excelent,Danut Raduta,Leonard Dedu,Fabiana Vuta,Petty Musa,Marlen Mary,Agatha Toma,Elena si Gabriela Liposeanu,Alexia Stefan , artistii de la Clubul Artist Ploiesti ( profesor Roxana Furtuna ) , trupele de dans Sophy Dance  ( profesor Georgiana Dumitru ) , DiaFun ( profesor Diana Uta ) si Studio Elite Cabaret ( profesor Mihaela Nicolae) .

Momente de magie ( modelat baloane ) si efecte realizate de Sandra Simion .

Expozitie de pictura pe sevalet realizata de detinutii de la Penitenciarul Ploiesti .

Expozitia va fi prezentata de angajatii de la departamentul social-cultural  al Penitenciarului Ploiesti si doamna Magdalena Toma ( director adjunct ) .

Fitness Club Nico va oferi vouchere cadou si 5 abonamente reduse , o parte din incasari mergand in contul lui Stelu Felix Stoica .

Parteneri : Enya’s HandMade,Had Security,Penitenciarul Ploiesti,Fitness Club Nico , Dacia Martial Art ,Salonul de cosmetica Eden , Cabinetul de psihologie Catalina Dan .

Sponsori : Restaurant Orizont Ploiesti,La Nea Marin Macelaru ' Ploiesti 

Parteneri foto : StudioPhoto Ploiesti,PufyArt, Marian Cojocaru Photography .

Parteneri mass-media:www.stirileproprahova.ro si Valea Prahovei TV .

Sonorizare : Marian Cojocaru ( DJ Kabal ) .

Prezinta jurnalistul Virgil Radulescu ( www.stirileproprahova.ro ) si actrita Petty Musa ( Teatrul “ Toma Caragiu “ Ploiesti )

Istoric :

Stelu este diagnosticat cu o boală cumplită, este un antrenor de kickboxing din Ploiesti si are nevoie de ajutorul nostru,  al oamenilor de sport si nu numai .    Veste teribilă din partea medicilor pentru unul dintre cei mai buni antrenori  de kickboxing din Ploiesti ,antrenor la Clubul Sportiv Dacia Martial Arts si la circuitul  de K1 Colosseum Tournament  , Stelu Felix Stoica, in varsta de 49 ani, a aflat de curând că suferă de o boală cumplită, iar acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a-i fi salvată vederea, el are nevoie de mai multe interventii chirurgicale  in tara si  strainatate, cat si de  tratament postoperatoriu. Evident că toate aceste lucruri sunt extrem de costisitoare ,de aceea Info Ploiesti City, DJ Kabal si A.C.S. Dinamo Victoria Ploiesti lanseaza o campanie umanitara pentru STELU FELIX STOICA .

Cei care vor sa-l ajute pe  Stelu Felix Stoica, o pot face donând în următorul cont:

RON –  RO44RNCB0509058806880004 

„Colegul  noastru Stelu Felix trece printr-o încercare foarte grea. Fac apel la colegii nostri antrenori si instructori de Arte Martiale din Ploiesti, din Prahova, la părinţii elevilor noştri şi la oamenii de bine, ca împreună sa-l   ajutăm să depăşească această situaţie.

Stelu Felix Stoica este diagnosticat cu “ Basedow Graves “ ( slăbirea vederii ,diplopie, si exoftalmie ),avand nevoie de mai multe interventii chirurgicale ,o operatie il costa in jur de 15000 euro .

Acesta de peste 1 an , urmeaza un tratament medicamentos,insa tratamentul nu da roade .“  – a declarat pentru Info Ploiesti City Radu A. Teodorescu , Presedinte  A.C.S. Dinamo Victoria Ploiesti .

Evenimentul face parte din campania “ Uniti pentru Stelu Felix “,campanie lansata in luna octombrie 2018 de Info Ploiesti City,DJ Kabal si ACS Dinamo Victoria Ploiesti .