Întâlnirea cu Generaţia R (obot) - Meet with Generation R (obot) a avut loc la C.N.
Marţi, 20 noiembrie a.c., în holul Colegiului Naţional " Mihai Viteazul " Ploieşti a fost organizată o întâlnire cu Generaţia R (obot) - Meet with Generation R (obot), evenimentul a fost o activitate desfăşurata sub egida Săptămânii Europene a Roboticii.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul echipelor ploieştene de robotică, participante la competiţia First Tech Challenge România, BraveBots (Colegiul Naţional Mihai Viteazul), Ercast (Liceul Tehnologic Elie Radu), Info1 Robotics (Colegiul Naţional I.L. Caragiale) şi RO2D2 (Colegiul Naţional Mihai Viteazul), alături de care s-au aliniat la startul unei întreceri echipele de robotică Lego din Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi Colegiul Naţional I.L. Caragiale. 
Echipele participante au prezentat roboţii creaţi pentru participarea la concursul naţional.
Robotul Robo Vali al echipei BraveBots de la Colegiul Naţional " Mihai Viteazul " a fost atracţia copiilor mai mici invitaţi la activitate pentru că a împărţit bomboane tuturor, a oferit îmbrăţişări copiilor care l-au creat, a vorbit avea amplasat un dispozitiv cu o înregistrare, a purtat tricoul echipei. Au urmat câteva concursuri ale echipelor de robotică Lego. Au fost prezentaţi membrii cei noi ai echipelor de robotică.