Frumuseţea se sărbătoreşte la Ploieşti Shopping City   O săptămână de workshop-uri de stil în cadrul „Fashion & Beauty Week” La Ploieşti Shopping City, o săptămână întreagă este dedicată frumuseţii! În perioada 13-19 martie, toţi vizitatorii sunt invitaţi să profite de răsfăţul oferit în cadrul „Fashion and Beauty Week” şi să se bucure de sfaturi de stil, sesiuni de machiaj, dar şi multe momente speciale şi cadouri pe măsură. Mai mult, Carmen Negoiţă, una dintre cele mai de succes bloggerite de lifestyle & fashion din România, va fi invitată specială şi va susţine un workshop de fashion.

În luna dedicată femeii, Ploieşti Shopping City a pregătit o săptămână de workshop-uri gratuite despre sănătate, cosmetică şi îngrijire, make-up şi hair styling, modă şi stil personal. Astfel, în fiecare seară, de luni până vineri, în intervalul orar 17:00-19:00 şi sâmbătă şi duminică, începând cu ora 12:00 până la ora 18:00, invitaţii speciali vor dezvălui cele mai utile trucuri şi vor împărtăşi cu toţi participanţii secretele frumuseţii, în zona special amenajată în zona scărilor rulante.

Workshop-uri despre stil şi frumuseţe pentru doamne, domnişoare şi domni 

Luni, marţi şi miercuri sunt zilele dedicate doamnelor şi domnişoarelor, acestea având ocazia să participe la o serie de workshop-uri de hairstyling, fashion şi make-up. Luni, Marigold va dezvălui „Cum să ne coafăm în funcţie de ţinută”, iar Centrul de Estetică Crin va oferi „Sfaturi pentru coafarea părului cu placa acasă”. Marţi, Triumph va susţine un workshop despre „Tendinţe şi sfaturi pentru costumele de baie, sezon 2017” şi „Cum alegi modelul potrivit în funcţie de forma corpului”. Marionnaud şi Centrul de Estetică Crin vor prezenta miercuri „Tendinţe 2017 şi sfaturi pentru diferite tipuri de machiaj în funcţie de momentul zilei în care este purtat”.

Joi este rândul domnilor pentru a fi răsfăţaţi. AVON şi Man’s Style Fashion vor susţine un workshop interactiv în cadrul căruia vor prezenta trucuri şi sfaturi de care toţi bărbaţii ar trebui să ştie când vine vorba despre rutina de îngrijire sau de alegerea costumului potrivit siluetei.

Vineri este vorba despre importanţa activităţii fizice, aşa că Tamara şi  Fitness Nico vor oferi în cadrul workshop-ului o serie de demonstraţii de kangoo jumps şi exerciţii la trambulină.

Fashion workshop susţinut de Carmen Negoiţă

Noile colecţii au ajuns în magazine, aşa că, în weekendul 18-19 martie, noile tendinţe sunt dezvăluite. Recomandările pentru sezonul primăvară-vară 2017 vor fi prezentate în cadrul unei prezentări de modă. În plus, duminică, la ora 15:00, Carmen Negoiţă va fi invitata specială şi va susţine un workshop de fashion. Tot în weekend, magazinul Sophia va fi prezent cu un stand de decoraţiuni interioare.