Cercul de Donatori -editie aniversara.24 octombrie 2018

Cercul de Donatori este Arena Leilor pentru iniţiative locale, un moment de întâlnire cu cauzele care contează şi oamenii care vor să doneze inteligent.

Următorul eveniment va avea loc pe 24 octombrie 2018 de la ora 18.00 şi te poţi înscrie aici ==> http://bit.ly/1UseVjM

Te invităm să ai experienţa unui eveniment cu oameni ca noi, să cunoşti organizaţii cu iniţiative deosebite şi membrii Cercului de Donatori care îi susţin.
Evenimentul durează 2 ore, poţi dona pentru unul sau mai multe proiecte sau poţi decide să nu donezi. De asemenea, nu trebuie să faci donaţia pe loc. Donaţia minimă a rămas 50 lei.
Poti veni împreună cu prieteni care vor să ajute, dar poate nu au ştiut în cine sa aiba încredere sau poate nu au avut timp să se implice mai mult.
Majoritatea dintre noi venim de la birou, de aceea ţinuta este business-casual.

Filmul de prezentare a Cercului de Donatori este aicihttp://cerculdedonatoriploiesti.ro/

Participarea este gratuită, însă ne ajută dacă ne poţi confirma prin mail şi chiar mai simplu dacă te înscrii aici ==> http://bit.ly/1UseVjM

 Proiectele susţinute împreună devin realitate!

Concordia România 

Situatia familiilor care traiesc in conditii materiale si sociale precare afecteaza sever capacitatea parintilor de a gasi solutii si a sprijini copiii in continuarea educatiei. O mare parte dintre copii abandoneaza sau sunt exclusi din invatamant. Aceasta este situatia unui numar mare de familii din Ploiesti, judetul Prahova. Acestea sunt familii cu multi copii, cu rata crescuta a somajului, cu o stare de sanatate precara, rata crescuta a abandonului scolar si familial, nivel educational atat al adultilor cat si al copiilor redus. Concordia îşi propune să ajute 72 de copii cu materiale pentru activităţile extra şcolare şi articole de îmbrăcăminte. 

Ambasadorul proiectului este Corina Petcu.

Ploieştiul Virtual 

Imaginează-ţi că poţi să vezi clădiri emblematice ale oraşului reconstituite şi că poţi păşi în 1918 cu ajutorul realităţii virtuale. Un grup de tineri prahoveni îşi doresc să prezinte cât de frumos este Ploieştiul şi să prezinte un fragment din povestea tumultoasă a oraşului. Împreună le putem susţine acest proiect ambiţios pentru istoria pierdută a ploieştiului. 


Ambasadorul proiectului este Corneliu Moraru.

PLEASE STOP 

Peste 20000 de femei sunt victime ale violenţei domestice în fiecare an. Dar dincolo de orice statistică sunt femeile care îndură o suferinţă tăcută în relaţii abuzive. De cele mai multe ori nu contează situaţia materială sau educaţia, ci doar abuzul psihologic şi fizic la care sunt supuse de către partener. Iar atunci când au nevoie de ajutor trebuie să ştie că au un refugiu şi pot găsi suport de la persoane specializate.

Asociaţia Zonta Club Valea Prahovei 2013 oferă suport juridic şi psihologic pentru peste 20 de femei care sunt victime ale violenţei domestice în fiecare an în Prahova.

Ambasadorul proiectului este Dan Alexe.