Duminica seara in cartierul Cina , o bătrână a fost bătută şi tâlhărită .

O femeie în vârstă de 91 de ani, din Ploieşti, a fost batuta si tâlhărită, duminica noapte. Cel puţin aşa ar fi povestit bătrâna autorităţilor ajunse la faţa locului.

 

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.50, în Cartierul Cina. Potrivit Poliţiei Locale, un echipaj ajuns la faţa locului ar fi găsit-o pe femeie întinsă pe jos, în zona staţiei TCE de pe strada Andrei Muresanu.

Femeia prezenta urme de sânge pe faţă şi la nivelul palmelor şi ar fi povestit că a fost lovită şi deposedată de suma de 1.000 de lei, bani pe care i-ar fi avut într-un portofel în geantă.

IPJ Prahova confirmă faptul că, duminica seară, a existat un apel la 112 şi că o persoană a anunţat că o bătrână are nevoie de ajutor. În cauză se fac cercetări cu privire la declaraţiile bătrânei.

Potrivit unor surse, declaraţia femeii cu privire la faptul că ar fi fost să voteze nu se confirmă. Anchetatorii trebuie să lămurească acum dacă într-adevăr femeia a fost sau nu victima unei agresiuni sau dacă rănile suferite, la nivelul feţei şi a palmelor, au fost provocate ca urmare a faptului că ar fi căzut.

Sursa: https://www.observatorulph.ro/eveniment/100952-batrana-batuta-si-talharita-in-ploiesti-dupa-ce-a-votat-la-referendum-update

Foto:observator.tv