INFORMARE   DE  PRESĂ PENITENCIARUL PLOIESTI . Acţiune umanitară la Centrul de Bătrâni din Puchenii Mari, judeţul Prahova .
Vineri 10 martie  2017, zece  persoane private de libertate clasificate  în  regim semideschis au susţinut un recital  de muzică uşoară şi  populară  la Centrul  de Bătrâni  Puchenii Mari, judeţul  Prahova, cu sprijinul Serviciului Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar şi al Serviciului de Educaţie şi Asistenţă Socială din Penitenciarul Ploieşti.
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femei sărbătorită  în fiecare an  pe data de 8 Martie, funcţionarii publici cu statut special din Penitenciarul Ploieşti prezenţi la eveniment au donat persoanelor vârstnice aflate în cămin, peste 50 de pachete constând în dulciuri şi fructe, dar şi mărţişoare, simboluri ale primăverii.
        Prin organizarea activităţii iniţiatorii  şi-au dorit să amintească opiniei publice că orice zi de sărbătoare, fie ea şi de sorginte laică, este un bun prilej de a ne întâlni cu cei aflaţi în neputinţă şi nevoi, de a le dărui din dragostea noastră şi de a împlini cea mai de preţ poruncă a lui Dumnezeu: iubirea faţă de semeni.