Asociatia Ai Carte i-a premiat pe elevii Colegiului Tehnic Constantin Istrati Campina

Joi 9 martie la Colegiul Tehnic Constantin Istrati Campina, elevii care au obtinut premii la faza judeteana a olimpiadelor scolare au fost premiati de catre Asociatia Ai Carte.

Sirca Sabin (premiul III la specializarea Turism si Alimentatie), Calin Alexandra(premiul III la specializarea Industrie Alimentara), Brighinaru Astrid (premiul II la specializarea Industrie Alimentara ) siDanila Rebeca (premiul I la specializarea Industrie Alimentara –calificare la faza nationala) au primit din partea presedintelui Asociatiei Ai Carte,  Liviu Draghici diplome si premii in bani. Apostol Georgiana si Livia Dobre, profesorii care s-au ocupat de pregatirea acestor elevi au primit de asemenea un premiu simbolic.

“Ne mandrim cu acesti copii minunati care duc mai departe renumele Colegiului nostru. Mi-ar placea sa avem astfel de motive in fiecare an” a declarat doamna Corina Gheorghe, director al Colegiului Tehnic Constantin Istrati.

Unul dintre cadrele didactice care s-a ocupat de pregatirea elevilor, doamna Livia Dobre a afirmat: “Rezultatele acestor elevi nu fac decat sa ne bucure si in acelasi timp sa fie un exemplu de urmat si de altii, iar initiativa  domnului Draghici Liviu constituie o binemeritata rasplata pentru munca acestora.”

La randul sau, doamna Apostol Georgiana, celalat profesor premiat pentru implicarea in pregatirea olimpicilor, a tinut sa felicite toti elevii participanti la aceasta olimpiada: “Va felicit pentru tot efortul depus, pentru orele suplimentare de pregatire, iar aceasta experienta sper sa va dezvolte spiritul competitiv si sa va ajute sa gestionati mai bine emotiile si trairile interioare”.

In incheierea evenimentului, Liviu Draghici, presedintele Asociatiei Ai Carte ne-a declarat “Cu ajutorul oamenilor de bine care ne sustin, reusim in fiecare an sa premiem o parte din elevii cu performante deosebite. Suntem constienti ca sunt multi astfel de elevi si, daca bugetul ne-ar permite, ne-ar placea sa ii putem premia pe toti. In mod cert nu ne vom opri aici si astfel de actiuni vor continua si la alte licee”

Asociatia Ai Carte a luat fiinta in 2013 si si-a propus sa sprijine elevii si studentii cu performante deosebite in educatie. Pana acum, 22 de elevi au beneficiat de premii in bani din partea asociatiei, valoarea totala a acestora ridicandu-se la 17.050 RON.

Detalii despre Asociatia “ Ai Carte “ Ploiesti gasiti aici :

http://www.aicarte.org/